Skip to main content

Διανομή τροφίμων από τους δήμους Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης

Προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Διανομή τροφίμων πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη, 13 Μαρτίου, ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη μαναβικής και κρέας (χοιρινό και μοσχαρίσιο).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 έως τις14:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων Αμισού & Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή.

Στο μεταξύ συνεχίζεται και σήμερα η διανομή νωπών προϊόντων (κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, λάχανο, τυρί) και ειδών παντοπωλείου (μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές, φασόλια, ζάχαρη, ντοματοπολτό), από το Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», για τους δικαιούχους του Δήμου. Σήμερα 12 και αύριο 13 Mαρτίου 2018, από ώρα 9:00 έως 14:00 και συγκεκριμένα:

13/03/2018: Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)

τον Α.Μ.Κ.Α.

την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων. Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ) έως τις 10/02/2018 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».