Skip to main content

Διανομή ειδών παντοπωλείου - τυροκομικών στην Σίνδο

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω sms ή ηχητικού μηνύματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει.

Διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Δέλτα στους δικαιούχους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ-FEAD στο συνεδριακό κέντρο Σίνδου. Συγκεκριμένα:

·    Από την Τετάρτη 17/5/2017 έως την Παρασκευή 19/5/2017, από τις 8.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Ν. Μαγνησίας, Διαβατών καθώς και από τον οικισμό Αγίας Σοφίας και

·    Από τη Δευτέρα 22/5/2017 έως την Τρίτη 23/5/2017, από τις 8.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Χαλάστρας, Ανατολικού, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και Καλοχωρίου

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται αυστηρά μόνο τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω sms ή ηχητικού μηνύματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Για την παράδοση των ειδών απαιτείται η επίδειξη της εγκεκριμένης αίτησης του δικαιούχου (ή ο αριθμός αίτησης), η αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει μπορεί να εξουσιοδοτήσει γραπτώς κάποιο μέλος της οικογένειας.

Προτείνεται στους δικαιούχους να έχουν κάποιο μέσο μεταφοράς αγαθών καθώς ο όγκος των ειδών που θα διανεμηθούν είναι μεγάλος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές λειτουργούς των τοπικών διαμερισμάτων.