Skip to main content

Διανομή φρούτων στη περιοχή των Λαγυνών από το Σωματείο Ομόνοια

Τα τελευταία τρία χρόνια, που έχουμε ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, αδικήσαμε την Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης, είπε ο πρόεδρος της ΟΣΕΠΠΑΜΘ.

Δύο ακόμη σχολεία, ένα δημοτικό και ένα νηπιαγωγείο, στη περιοχή των Λαγυνών, επισκέφθηκαν σήμερα οι συνδικαλιστές των λαϊκών αγορών.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που υλοποιείται σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διένειμαν φρούτα(μπανάνες και φράουλες) και ενημερωτικό υλικό. Μετά το δήμο Αμπελοκήπων την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα ήταν η σειρά να επιλεχθεί μία περιοχή, από τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης, τονίζει σχετική ανακοίνωση.

«Τα τελευταία τρία χρόνια, που έχουμε ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, αδικήσαμε την Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης. Σταδιακά, ελπίζουμε να επανορθώσουμε, επισκεπτόμενοι και άλλες περιοχές», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, που μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών εκτός Θεσσαλονίκης  «Μακεδονία» Γιώργο Χρυσαφίδη εκπροσώπησαν τους συνδικαλιστές.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Aγροτικής Oικονομίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς ευχαρίστησε τους συνδικαλιστές για την προσφορά τους. Υπογράμμισε δε: «Πως είναι σημαντικό, όσο και λυτρωτικό, σε περιόδους δύσκολες για την Ελληνική οικογένεια να υπάρχουν ανάλογες πρωτοβουλίες».     

«Για μία ακόμη φορά οι συνδικαλιστές των λαϊκών αγορών αποδεικνύουν με πράξεις τη συμπαράσταση τους. Μαζί θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε, έστω και αυτά τα φρούτα, στα μικρά παιδιά», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής λαϊκών αγορών και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα λαϊκών αγορών της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Χριστόπουλος.