Skip to main content

Διανομή χυμών σε χιλιάδες άτομα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.742 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους 8900 σε όλη την Ημαθία.

Στη διανομή χυμών στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια θα προχωρήσει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.742 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους 8900 σε όλη την Ημαθία.

Σημεία διανομής.

1)Για το Δήμο Βέροιας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού COSMOS τέρμα Γεωρ. Κονδύλη Μακροχώρι ? Βέροιας.

2)Για το Δήμο Νάουσας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Α.Σ.Επισκοπής στην Επισκοπή Νάουσας.

3)Για το Δήμο Αλεξάνδρειας Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Παλαιό Σκυλίτσι στο κέντρο του Χωριού.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας .Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του. Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.