Skip to main content

Διανομή βρεφικών ειδών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Η διανομή των βρεφικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας

Διανομή βρεφικών ειδών στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους της Ά, ΄Β και Έ Δημοτικής Κοινότητας που έχουν βρέφη 2 ετών θα πραγματοποιήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD (2014-2020)».

Η διανομή των βρεφικών ειδών (πάνες, μέλι) θα πραγματοποιηθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Μοναστηρίου 53-55, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 από τις 10:00 έως τις 12:00.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

    Εγκριτική απόφαση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ)
    Α.Μ.Κ.Α.
    Αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) της Ά, ΄Β και Έ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχουν βρέφη 2 ετών και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους έως 30-04-2023 ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Συνιστάται στους προσερχόμενους/μενες να τηρούν τις ώρες προσέλευσης, που γνωστοποιούνται και με γραπτό μήνυμα.