Skip to main content

Διαμαρτυρίες από συμβασιούχους ΕΥΑΘ και πολίτες του Δ. Παύλου Μελά

Συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ διαμαρτύρονται, από νωρίς το πρωί, έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, για απολύσεις.

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα για να διαμαρτυρηθούν συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, ομάδες γυναικών και πολίτες απο τον Δ. Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ διαμαρτύρονται, από νωρίς το πρωί, για απολύσεις στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Εγνατία.

Στις 09.00 είναι η συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο συλλόγων και πολιτών, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, για κατάληψη δημόσιου χώρου (λόγω των δράσεων που πραγματοποιούνται από τους πολίτες στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου).

Στις 12.00, γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) θα πραγματοιήσουν συγκέντρωση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Στις 18.00 γυναίκες μέλη της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.