Skip to main content

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας για τις επικουρικές

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις εννέα ταμείων καλούν τα μέλη τους σε παράσταση... οργής και αγανάκτησης για τις νέες περικοπές στις επικουρικές.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις εννέα ταμείων με ανακοίνωσή τους καλούν τα μέλη τους σε παράσταση... οργής και αγανάκτησης, όπως αναφέρουν, στις 11:30 το πρωί της Τρίτης έξω από το υπουργείο Εργασίας με αφορμή τις νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις απαντώντας στη σφαγή των Επικουρικών συντάξεων και όχι μόνο από την πολιτική της κυβέρνησης και θέλοντας να τονίσει ότι ο αγώνας μας δεν σταματά προ τετελεσμένων γεγονότων που ελπίζει ότι θα δημιουργήσει με την αντιασφαλιστική νομοθεσία της (ν. 4987/2016) θα πραγματοποιήσει αύριο 6/9/2016 και ώρα 11:30 π.μ. παράσταση οργής και αγανάκτησης στο Υπουργείο Εργασίας με απαίτηση να σταματήσει ο αφανισμός των συνταξιούχων και των οικογενειών τους.

Χρήματα που έχουμε πληρώσει μια ζωή για να έχουμε αξιοπρεπή και σύμφωνα με τις ανάγκες γεράματα τα κλέβουν εν ψυχρώ για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αλλότρια προς τα δικά μας.

Καλούμε όλα τα Σωματεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων να δώσουν το παρών σ’ αυτή την κινητοποίηση.

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.