Skip to main content

Διαμαντόπουλος: Είμαστε καταδικασμένοι να ανεβούμε

Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως τα όσα έζησε αυτός και οι συμπαίκτες του στη Δράμα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια

Για τη νίκη του Άρη στη Δράμα, το απόλυτο σερί νικών των ομάδος (7/7) και τη συνέχεια της Football League μίλησε στον ρ/σ «Yellow Radio 92,8», ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το γκολ που πέτυχε και δεν το έδειξε η τηλεόραση: «Ήθελα και γω να δω την φάση στην τηλεόραση και δεν τα κατάφερα (σ.σ. γέλια…). Ήταν μια φάση από τα δεξιά, κατέληξε με μια μεγάλη μπαλιά προς τα αριστερά, την πήρε ο Κενάν γύρισε με πλάτη προς την εστία, έκανε μια σέντρα σουτ, παράλληλη και πετάχτηκα εγώ και την πλάσαρα μέσα στα δίχτυα.

Ήταν πραγματικό ολοκαύτωμα, ήμουν σε καλό σημείο και ξεσηκωθήκαμε όλοι και ευτυχώς γυρίσαμε το παιχνίδι.

Είδα τον Μπάμπη να κάνει την κίνηση για το γκολ, έκανα το κοντρόλ, αυτό σκέφτηκα, μάς βγήκε σε καλό και τους δύο, ευτυχώς για εμάς που καταφέραμε και γυρίσαμε τέτοιο παιχνίδι πραγματικά.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω το πρώτο ημίχρονο, βέβαια εμείς είμαστε που πρέπει να βρούμε λύσεις γι’ αυτό το πράγμα».

Για τις σερί νίκες της ομάδας και την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δεν γινόταν κάτι καλύτερο άμα μπορούσαμε στο κύπελλο θα είχαμε το απόλυτο, σίγουρα όμως όταν κάνεις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα δείχνεις με το καλημέρα ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις φέτος στο πρωτάθλημα.

Εμείς το δείξαμε από την πρώτη αγωνιστική εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα έτσι κακά τα ψέματα κάπου θα σταματήσει κι αυτό το σερί το θέμα είναι ότι όσο μπορέσουμε τώρα στις αρχές και πάρουμε μια μεγάλη διαφορά θα μας βοηθήσει τόσο ώστε να μην μας στοιχήσει αργότερα.

Αν συνοδευτεί με μια ακόμη νίκη τώρα την Κυριακή τότε θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Αν στα τέλη του πρώτου γύρου και όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος έχεις ένα μαξιλαράκι 7 με 10 πόντους, η διαφορά καλύπτεται δύσκολα του πρώτου με του δεύτερου όπως πέρσι ο Άρης κυνηγούσε την Λαμία, αυτό θέλουμε να καταφέρουμε εμείς φέτος και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Για τον Δημήτρη Σπανό: «Ο κόουτς είναι πολύ ρεαλιστής, του αρέσει να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και αυτό όταν δεν το καταφέρνουμε ως ένα σημείο, ακόμα και όταν κερδίζουμε μέσα σε εισαγωγικά είναι στεναχωρημένος, μάλλον δεν είναι γεμάτος όπως και εμείς, πρέπει να ξέρετε όταν κερδίζουμε και δεν συνοδεύεται από καλό ποδόσφαιρο, εννοείται πως  προχωράμε και κανένας δεν θα θυμάται την εμφάνιση, αλλά θέλουμε τις καλές εμφανίσεις γιατί θα χαροποιεί εμάς και τον κόσμο.

Είναι η νίκη και η πόντοι αυτοί που δίνουν την κατηγορία αυτό είναι το πρώτο μέλημα μας. Μακάρι να βγει φέτος η ομάδα και του χρόνου στη Super League θα προσφέρουμε θέαμα.

Είναι ξεκάθαρο, όλοι που ήρθαμε στην ομάδα και όσοι έμειναν από πέρσι είπαμε ότι δεν χωράνε απώλειες και αστεία να τελειώνουμε όσο πιο νωρίς γίνεται για να μην την ξανά πατήσει η ομάδα, είναι καταδικασμένος ο Άρης να ανέβει στην κατηγορία».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στη Δράμα: «Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται με λόγια είναι τρομερό συναίσθημα, νιώθαμε λες και παίζαμε στο γήπεδο μας ήταν εξωπραγματικό όλο αυτό.

Ευτυχώς έχουμε καταφέρει ομάδα και κόσμος να είμαστε ένα και μακάρι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος».

Για την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό: «Ήταν σε πολύ κακό τάιμινγκ ο τραυματισμός, περίμενα σαν τρελός, τον χθεσινό αγώνα για να μπω να παίξω, γιατί είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ευτυχώς μας βγήκε σε καλό και δεν ήθελα κάτι άλλο με το γκολ που έβαλα».

Για το γκολ που πέτυχε και το ακύρωσε ο διαιτητής: «Το ακυρωθέν γκολ με πείσμωσε ακόμη περισσότερο, είναι ότι χειρότερο αυτό για έναν σέντερ φορ. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος, αλλά η ομάδα μας πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές, όταν δεν θα έχουμε το 50-50, εμείς πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ, θεωρώ τα πιο βαριά ονόματα είναι αυτή η ομάδα και ο Άρης, είναι ένα κλασικό ντέρμπι, εύχομαι να κερδίσουμε αυτό το ματς και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα».