Skip to main content

Διάκριση για την Τράπεζα Κύπρου

Διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009, καθώς ήταν μία από τις 9 συνολικά μεγάλες επιχειρήσεις που απέσπασαν Αριστείο.
Διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009, καθώς ήταν μία από τις 9 συνολικά μεγάλες επιχειρήσεις που απέσπασαν Αριστείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Κύπρου διακρίθηκε στην Ενότητα «Περιβάλλον - Κλιματική Αλλαγή & Περιορισμός Αναλισκόμενης Ενέργειας» και ήταν η μόνη τράπεζα που απέσπασε βραβείο στην εν λόγω διοργάνωση. Η δράση της «Πλανήτης Γη-Το κοινό μας σπίτι» διακρίθηκε ανάμεσα σε 68 συμμετοχές εταιριών.

Τα Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός βράβευσης ενεργειών ΕΚΕ και διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός», όπου ο Ανώτερος Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ & Ιδιωτών της Τράπεζας Κύπρου, κ. Ευάγγελος Αθανασίου, παρέλαβε το Αριστείο από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Θάνο Μωραΐτη.