Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
x

ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Κ16 - ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Μαΐου και για 14 ημέρες, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται εντός του κόμβου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών στην κατασκευή του κόμβου Κ16 (κόμβου Λαχαναγοράς) ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Μαΐου και για 14 ημέρες, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται εντός του κυκλικού κόμβου Κ16.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το ανατολικό τμήμα της οδού Πόντου (κεντρική αγορά Θεσ/νίκης) μέσω του ισόπεδου κόμβου της Συμμαχικής οδού με την τοπική οδό.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Ευκαρπία, Καλοχώρι, Κεντρική αγορά Θεσ/νίκης και την οδό Πόντου (ανατολικό τμήμα), μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Περιφερειακή οδό ρεύμα πορείας προς ανατολικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου, μέσω της οδού Πόντου (ανατολικό τμήμα), της τοπικής οδού, του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής οδού – Παράπλευρης αυτής – Συμμαχικής οδού και την παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Αθήνα συνεχίζει να διεξάγεται μέσω του προσωρινού κλάδου προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ