Skip to main content

Διακοπή κυκλοφορίας στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης το βράδυ

Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Πέμπτη, στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο δυτικό ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι ρυθμίσεις θα ισχύουν κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική  Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Νεάπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα εκτρέπεται στον παράδρομο της Λεωφόρου Παπανικολάου και στο ύψος της οδού Νερομύλων θα εισέρχεται στην Λεωφόρο Παπανικολάου (ρεύμα πορείας προς Νεάπολη) από την οποία μέσω του Κλάδου Εισόδου του Α/Κ (Νεάπολης) θα επανέρχεται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας.