Skip to main content

Διακοπή φυσικού αερίου για κάποιους καταναλωτές λόγω της βόμβας

Σήμερα ξεκινάει η ενημέρωση των καταναλωτών στους οποίους θα διακοπεί το φυσικό αέριο μέσω της αποστολής επεξηγηματικών επιστολών.

Την παροχή φυσικού αερίου θα διακόψει η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης σε κατοικίες του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απενεργοποίησης της βόμβας την Κυριακή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Λεωνίδα Μπακούρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί στις όμορες περιοχές από το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της απομάκρυνσης της βόμβας.

«Η διακοπή δεν αφορά όλες τις κατοικίες που βρίσκονται εντός της ζώνης της εκκένωσης αλλά μια πολύ μικρή ακτίνα από το σημείο όπου βρίσκεται η βόμβα» διευκρίνισε ο ίδιος.

Κατά τον κ. Μπακούρα, σήμερα ξεκινάει η ενημέρωση των καταναλωτών στους οποίους θα διακοπεί το φυσικό αέριο μέσω της αποστολής επιστολών που θα εξηγούν από πότε και για ποιους λόγους θα κοπεί το άεριο.

«Ο χαλύβδινος αγωγός των 12 ιντσών και πίεσης 19 bar που βρίσκεται στην περιοχή δεν θα επηρεαστεί, ενώ έχει υπάρξει επικοινωνία και με άλλες εταιρείες του εξωτερικού που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν» πρόσθεσε επίσης ο κ. Μπακούρας, επισημαίνοντας ότι ότι θα ληφθούν όποια άλλα μέτρα χρειαστούν ώστε η εταιρεία να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.