Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σε δήμο Θεσσαλονίκης και Σταυρούπολη

Αναλυτικά οι ώρες και οι οδοί που επηρεάζονται

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, σε δύο δήμους της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 8.00 έως τις 11.30 το πρωί, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στον δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα: στο τμήμα της οδού Γιαννιτσών από Οικονόμου έως Πατρ. Κυρίλλου, Αγίων Πάντων από Γιαννιτσών έως Μοναστηρίου, Σταύρου Βουτυρά, Σαπφούς έως την Καριοφύλλη, στο τμήμα της οδού Πατρ. Κυρίλλου έως την Καριοφύλλη, στο τμήμα της οδού Παλαιού Σταθμού έως Πατρ. Κυρίλλου, Πίψου, Μαντζάρου, Κώττα Ρούλια από Κατεχάκη έως Τσορλίνη, Δουμπά, Πάροδος Σταθμού, Κατεχάκη, Τσορλίνη από Κώττα Ρούλια έως τη Γιαννιτσών, Οικονόμου, Κατερίνης, Αλιάκμονος, Λοιμωδών και Νέστου.

Επιπλέον, από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί, στον δήμο Παύλου Μελά, θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Σταυρούπολη και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Αμπελοκήπων από Ικονίου έως Εδέσσης, Ικονίου από Αμπελοκήπως έως πάροδο Εδέσσης.

Ακόμη, στη Σταυρούπολη, από τις 10.30 έως τις 12.00 το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στην οδό Αλκιβιάδου από Ικονίου έως Μαγνησίας, στο τμήμα της οδού Ικονίου από Αγ. Δημητρίου έως Αλκιβιάδου, Μαγνησίας από Αγ. Δημητρίου έως Αλκιβιάδου.

Και πάλι στη Σταυρούπολη, από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στην πάροδο Λαγκαδά από Πέτρου Λεβάντη έως Σεφέρη, Λεβάντη από πάροδο Λαγκαδά έως Τσαλδάρη, Τσαλδάρη από Λεβάντη έως Σεφέρη, στο τμήμα της οδού Σικελιανού από Λεβάντη έως Σεφέρη, Γρ. Λαμπράκη από πάροδο Λαγκαδά έως Καβάφη, στο τμήμα της οδού Βάρναλη από Γρ. Λαμπράκη έως Σεφέρη, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Κύπρου από Πάρη έως Ιεραπ. Κοσμά, Ιεράπ. Κοσμά από Βορείου Ηπείρου έως Λαχανά, Αγίας Λαύρας, Παρθενώνος, Βορείου Ηπείρου, Πινδάρου, Δερβενακίων από Κύπρου έως Πινδάρου, Πεζόδρομος Κύπρου, Σολωμού, Τάσου Ισαάκ, Φλέμινγκ από Κύπρου έως Αράχωβας, Σάμου, Φιλ. Εταιρείας, Πριγκ. Νικολάου, Αρκαδίου από Σάμου έως Αίαντος Γράμμου από Απόλλωνος έως Παλαιολόγου, στο τμήμα της οδού Αθηνάς, Πόντου από Λυσιστράτης έως Γληνού, Μπουμπουλίνας, Ι.Ν. Αγίου Λουκά και πέριξ ανώνυμες οδοί καθώς και στο τμήμα οδών Δημοκρίτου και Μακεδονομάχων.

Επίσης, στη Σταυρούπολη, από τις 11.30 έως τη 1.00 το μεσημέρι, στην οδό Κολοκοτρώνη από Σπάρτης έως Λαγκαδά, Κρήτης από Κολοκοτρώνη έως Αρχαίας Λητής.

Τέλος, στη Σταυρούπολη από τις 12.30 έως τη 1.30 το μεσημέρι, στο τμήμα της οδού Σαμψούντος από Χανίου Γραβιάς έως Αμαράντου, στο τμήμα της οδού Υψηλάντου από Πετρίδη έως Φειδίου, στο τμήμα της οδού Φειδίου από Υψηλάντου έως Αμαράντου, και στο τμήμα της οδού Αμαράντου από Πετρίδη έως Σαμψούντος.