Skip to main content

Διακοπές κυκλοφορίας στην Περιφερειακή από την Πέμπτη

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Πέμπτη έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου - Θα ξεκινούν το απόγευμα και θα τελειώνουν τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Πέμπτη έως και το Σάββατο 30 Ιουλίου και θα εκτελούνται μόνον κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την Συμμαχική οδό. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.     

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν μέτρα τροχαίας ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, ενώ ζητεί την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.