Skip to main content

Διαιτησία: Μια από τα ίδια και φέτος

Άρχισαν τα όργανα και φέτος στην διαιτησία. Δεν είναι και ότι καλύτερο να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά γιατί υπάρχουν εξόφθαλμες περιπτώσεις με

Η αρχή έγινε με τον Ντάγκο στο Παναθηναϊκός- Άρης και η συνέχεια είχε το Πανιώνιος –ΠΑΟΚ με το κανονικό γκολ του Βιειρίνα το οποίο δεν μέτρησε ποτέ. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον βοηθό του Κύρκου μια και αυτός υπέδειξε παράβαση κάτι που αποδέχτηκε ο διαιτητής από την Ήπειρο. Το ζητούμενο είναι ένα. Πώς για ακόμα μια σεζόν κι ενώ όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στην ελληνική διαιτησία, έχουμε πάλι τα ίδια φαινόμενα. Επίσης, φέτος θα δούμε και κάτι άλλο, μετωπική σύγκρουση των δυο μεγάλων του κέντρου. Ήδη οι δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού έχουν κάνει αίσθηση, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού οι οποίοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Το νέο γήπεδο ο μεγάλος στόχος του ενιαίου Άρη

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σούπερ 3 δείχνει την βούληση που υπάρχει σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου με ανοιχτό γήπεδο και κλειστό γυμναστήριο, στόχος που τους τελευταίους μήνες απασχολεί πολύ σοβαρά τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχει αλλαγή πλεύσης σε ότι αφορά το χωροταξικό κομμάτι του εγχειρήματος. Ασφαλώς ο χώρος που σήμερα καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ είναι πιο ελκυστικός από την περιοχή στη Θέρμη, χρειάζεται όμως τεράστια προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί.

Δείγμα καλής θέλησης από την διοίκηση του Ηρακλή

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής δείχνει την διάθεση των παραγόντων της να κλείσουν δια παντός το θέμα που έχει ανοίξει με τους οργανωμένους φιλάθλους και στην ουσία δεν εξυπηρετεί κανέναν. Αφορμή τα εισιτήρια που δεν πηρέ ποτέ στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Στον αντίποδα άλλαξε την στάση ενόψει Καβάλας, περιμένοντας να εκτιμήσουν οι οργανωμένοι την διάθεση που δείχνουν οι διοικητικοί παράγοντες μετά τα πρόσφατα γεγονότα.  Η ιστορία έχει δείξει πως τέτοιου είδους κόντρες εφόσον δεν κλείσουν άμεσα και διαιωνιστούν, λειτουργούν καταστρεπτικά για τον σύλλογο, πράγμα που σημαίνει πως δεν χωράει κανένα είδος εγωισμού και σκληρής στάσης. Από κανέναν.