Skip to main content

Διαγραμμίσεις για τα τραπεζοκαθίσματα σε Μητροπόλεως – Κούσκουρα

Τη διαγράμμιση του χώρου που διατίθεται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα που βρίσκεται στη γωνία των οδών Κούσκουρα και Μητροπόλεως πραγματοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Τη διαγράμμιση του χώρου που διατίθεται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη γωνία των οδών Κούσκουρα και Μητροπόλεως πραγματοποίησε συνεργείο της αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων.

«Επιζητούμε και ενισχύουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα και στους επιχειρηματίες ότι με τη συναίνεση και τη συνεργασία θα πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Για μία ακόμη φορά δηλώνω ότι είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε το κέντρο της πόλης χωρίς την καταδυνάστευση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων. Η επόμενη παρέμβασή μας θα γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους», δήλωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Κουράκης κατά τη διάρκεια της παρέμβασης για την οριοθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.