Skip to main content

Διαγωνισμός γιαουρτιών Only ΜΕΒΓΑΛ με δώρα και χαμόγελα

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, για κάθε μία συμμετοχή θα προσφέρει ένα υγιεινό γαλακτοκομικό γεύμα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Έναν διαγωνισμό με κοινωνικό χαρακτήρα διεξάγει η ΜΕΒΓΑΛ η οποία, μέσω του διαγωνισμού “For your eyes only, for their smile only”, θα χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας κάποιος, μέσω της ιστοσελίδας της σειράς γιαουρτιών Only στο facebook, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ποδήλατο ή δωροεπιταγές για νόστιμα ποιοτικά προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ.

Οποιοσδήποτε διαγωνισμός θα ολοκληρωνόταν με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Όμως η ΜΕΒΓΑΛ αλλάζει τους κανόνες και, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, για κάθε μία συμμετοχή θα προσφέρει ένα υγιεινό γαλακτοκομικό γεύμα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φροντίζοντας για την ισορροπημένη διατροφή των παιδιών που φιλοξενεί.

"Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2016 και η κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη, αφού χαρίζει παιδικά χαμόγελα", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.