Skip to main content

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το ΤΕΕ Θράκης

Έκθεση και διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Περιβάλλον -Υγρό στοιχείο και ανθρώπινη παρέμβαση» διοργανώνει το ΤΕΕ Θράκης, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ - Θράκης, ύστερα από εισήγηση της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικής Προστασίας του Τμήματος, στo πλαίσιo εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί η 5η Ιουνίου εκάστου έτους, αποφάσισε τη διοργάνωση έκθεσης και διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα «Περιβάλλον -Υγρό στοιχείο και ανθρώπινη παρέμβαση».

Οι όροι συμμετοχής στην έκθεση και τον διαγωνισμό είναι οι εξής:

1. Θέμα φωτογραφίας: Περιβάλλον - Υγρό Στοιχείο και Ανθρώπινη Παρέμβαση   

2. Περιοχή λήψης Φωτογραφίας: Θράκη

3. Διαστάσεις Φωτογραφίας: Α4

4. Μέγιστος αριθμός φωτογραφιών για τον διαγωνισμό: 2

5. Σε περίπτωση αποστολής από διαγωνιζόμενο περισσοτέρων των δύο φωτογραφιών θα πρέπει να υποδεικνύονται με σαφήνεια οι διαγωνιζόμενες. Οι υπόλοιπες δεν θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά δύνανται να αναρτηθούν στην έκθεση. 

6. Σε κάθε φωτογραφία που θα αποσταλεί θα υπάρχει τυπωμένο υπόμνημα με τον τίτλο και την τοποθεσία λήψης της (κατά προτίμηση γραμματοσειρά Arial μεγέθους γραμμάτων 20).

7. Η υποβολή των φωτογραφιών θα συνοδεύεται και με την ψηφιακή τους μορφή

8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοικτή σε όλους (όχι μόνο στα μέλη του ΤΕΕ) εκτός από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα οποία δύνανται να συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού.
  
Τριμελής κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις φωτογραφίες που θα αποσταλούν, από τις οποίες οι εκατό καλύτερες θα αποτελέσουν το περιεχόμενο της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί  τη φετινή ημέρα του Περιβάλλοντος στο Κτίριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Κομοτηνή.

Την ημέρα της έκθεσης, στις έξι καλύτερες φωτογραφίες που θα καταλήξει η αξιολόγηση της Επιτροπής θα δοθούν τα παρακάτω βραβεία:

1ο Βραβείο               300 ευρώ
2ο Βραβείο               200 ευρώ
3ο Βραβείο               100 ευρώ
4ο – 5ο – 6ο Βραβείο   50 ευρώ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, στα Γραφεία του ΤΕΕ - Θράκης στην Κομοτηνή - Παρνασσού 6 (τηλ. 25310-35313 και 25310-35314).

Ο φάκελος συμμετοχής τους εκτός από τις φωτογραφίες θα πρέπει να περιλαμβάνει αίτηση με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ). 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παρνασσού της Κομοτηνής (μπροστά από το Κτίριο του ΤΕΕ-Θράκης), την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010.