Skip to main content

Διαγωνισμό για τον σχεδιασμό των λογοτύπων του προκήρυξε ο ΟΣΕΘ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να σχεδιάσουν ένα ελληνικό, ένα αγγλικό και ένα συνδυασμένο λογότυπο - Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση

Καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό των λογοτύπων του προκήρυξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ), καλώντας υποψήφιους συμμετέχοντας να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Στην πρόσκλησή του ο ΟΣΕΘ αναφέρει αναλυτικά τις προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρει, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 15 Νοεμβρίου για την παραγωγή των παρακάτω:

1. Ελληνικό λογότυπο με το ακρωνύμιο ΟΣΕΘ, γραφικό και την πλήρη επωνυμία στα ελληνικά.

2. Αγγλικό λογότυπο με το ακρωνύμιο ΤheΤΑ, γραφικό και την πλήρη επωνυμία στα αγγλικά. Δεκτές θα γίνουν και προτάσεις για παραγωγή του αγγλικού λογοτύπου που θα αποδώσουν με άλλη εύηχη και παρεμφερή συντομογραφία την επωνυμία «TRANSPORT AUTHORITY OF THESSALONIKI»

3. Συνδυασμένο ελληνικό και αγγλικό λογότυπο με συνοδευτικό γραφικό το οποίο θα περιλαμβάνει το ελληνικό και το αγγλικό ακρωνύμιο (χωρίς την πλήρη επωνυμία).

Αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και τηλεφωνικά στο 2310 483070 και ώρες 8:00-16:00. Πληροφορίες κυρία Χρύσα Βίζμπα και στο vizmpa_chrysa@sasth.gr.