Skip to main content

Διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ο Ράιαν Μέισον (video)

Ο 25χρονος μέσος της Χαλ συγκρούστηκε με τον Γκάρι Κέιχιλ της Τσέλσι και υπέστη κάταγμα κρανίου χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον

Σε χειρουργική επέμβαση προχώρησε χθες εσπευσμένα ο μέσος της Χαλ, Ράιαν Μέισον ο οποίος υπέστη κάταγμα κρανίου μετά την εναέρια σύγκρουση που είχε με τον Γκάρι Κέιχιλ της Τσέλσι.

Η ομάδα του ανακοίνωσε νωρίτερα το μεσημέρι πως o 25χρονος μέσος ανέκτησε τις αισθήσεις του έχοντας κανονικά επαφή με το περιβάλλον.

Μάλιστα όπως γνωστοποίησαν οι Τίγρεις, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο νοσοκομείο και οι θεράποντες ιατροί θα παρακολουθούν σταθερά την πορεία της υγείας του.

Τέλος η Χαλ αναφέρει πως η οικογένεια του Μέισον ευχαριστεί όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα συμπαράστασης του αναφορικά με την κατάσταση του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάρι Κέιχιλ μετά τη λήξη του αγώνα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Μέισον συνοδευόμενος από τον Τζον Τέρι και τον βοηθό προπονητή της Τσέλσι, Στιβ Χόλαντ προκειμένου να μάθουν νεότερα για την πορεία της υγείας του παίκτη.