Skip to main content

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024» από την ΠΚΜ

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες, μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης και απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των υποψηφίων σε θέματα διαχείρισης άγχους, συμπλήρωσης της Αίτησης-Δήλωσης και  Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5%, και του νέου τρόπου εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών / Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες, μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης και απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων όπως επίσης και στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας. Κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους/τις εισηγητές/τριες μέσω του καναλιού www.youtube.com/@pdekmaked..