Skip to main content

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ Γιώργου Σαββίδη και Καρυπίδη

Αφορμή ήταν ένα σχόλιο του Γ. Σαββίδη, στο οποίο αποθέωνε τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο, Λάμπρου, για το γκολ του στον αγώνα με τον Άρη.

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Αρχικά, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξήρε στο instagram τον δανεικό από δικέφαλο στην ομάδα του Πανιωνίου, Λάζαρο Λάμπρου, για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Άρη στη νίκη του «Ιστορικού» με 1-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αιχμηρή απάντηση από τον κ. Καρυπίδη δεν άργησε να έρθει, καθώς ανάρτησε φωτογραφία που δείχνει τη στιγμή της πάσας στον νεαρό εξτρέμ, στην οποία φαίνεται εκετεθειμένος, χωρίς όμως να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

«Στον Μπαοκ χαίρονται για τους παίκτες τους, έτσι κι εγώ θα το έβαζα», ήταν το σχόλιό του.

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στην ανάρτηση ως εξής: «Καλύτερα θα ήταν να έβαζες λίγα χρήματα στην ομάδα σου ή ακόμη καλύτερα θα ήταν να έβαζες χρήματα για να καλύψεις κάποια από τα χρέη σου…».

Ακόμη μια φορά, ο Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε άμεσα, γράφοντας: «Τουλάχιστον τα λεφτά είναι δικά μου. Καλύτερα να μη μιλάς, γιατί εγώ εάν μιλήσω κάποιοι θα κρυφτούν Γιωργάκη!! Να θυμάσαι πως σε αυτή τη ζωή συναντιόμαστε τουλάχιστον δύο φορές!!»