Skip to main content

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί η αναμέτρηση Ηρακλής - Κιλκισιακός

Οι φίλοι των «κυανολεύκων» μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω live streaming την κυριακάτικη αναμέτρηση του «Γηραιού» κόντρα στη μακεδονική ομάδα

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μέσω διαδικτύου την εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Κιλκισιακό θα έχουν οι φίλοι του «Γηραιού» καθώς ο αγώνας θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω του διαδικτύου (Live Streaming) έπειτα από πρωτοβουλία του «κυανόλευκου» ΓΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηρακλή:

«ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ!

Από την πρώτη στιγμή, η προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής και τα μέλη του, είχαν υποσχεθεί, ότι παράλληλα με την προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου από τις στάχτες του, θα επιχειρηθεί κι ένα βήμα μπροστά στα μονοπάτια της εξέλιξής στη σύγχρονη εποχή.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι από την ερχόμενη Κυριακή (5/11) ο αγώνας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή με αντίπαλο τον Κιλκισιακό (15.00, Καυτανζόγλειο) θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω του διαδικτύου (Live Streaming) και με άμεσο στόχο την μετάδοση όλων των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, για να παρακολουθήσει κάποιος την αναμέτρηση, δεν έχει παρά να μπει στην ιστοσελίδα του ΓΣ Ηρακλής (iraklis.club) και από εκεί να κάνει κλικ στην ενότητα IraklisTV.

Να σημειωθεί, ότι στις προθέσεις μας είναι να μπορείτε άμεσα να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες, όλων των τμημάτων του Ημίθεου. Οπότε ο αγώνας της Κυριακής είναι μόνο η αρχή.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Iraklis.tv, η ενότητα δηλαδή που θα μεταδίδει τους αγώνες και ορισμένες δραστηριότητες του συλλόγου, βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη κι αυτή να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας μέσω της λειτουργικότητας που θα παρέχει.
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ…».