Skip to main content

Δερμιτζάκης: «Πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα μας»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο ο Παύλος Δερμιτζάκης.

 

Στο πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Αρκάδων, Παύλος Δερμιτζάκης. 
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή: 
 
«Δύσκολο ματς, κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το έχω ξαναπεί, ότι θα πρέπει να παίρνουμε εκτός έδρας, όσα χάνουμε εντός. Ο Αράς, ο Πιπίνης και ο Κρις δε θα παίξουν. Ο Πουλίδο είναι αμφίβολος. Ο Ματούσιακ ταλαιπωρείται από ίωση ακόμα. Δουλεύουμε στην επιθετική και την αμυντική τακτική, και στην μεταφορά της μπάλας. Στα 2 τελευταία παιχνίδια που είμαι στον πάγκο, με Ατρόμητο και Λάρισα, δημιουργήσαμε 12 ευκαιρίες και πετύχαμε μόλις 1 γκολ! Είμαι ευχαριστημένος από το ότι δημιουργούμε φάσεις, είμαι δυσαρεστημένος από την αποτελεσματικότητά μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν τα γκολ άμεσα. Οι αντίπαλοί μας είχαν 6 φάσεις, 3 σε κάθε ματς και έκαναν ένα γκολ από δικό μας λάθος». 
 
Για όριο σωτηρίας: 
 
«Πιστεύω πως οι 35 βαθμοί, είναι το υψηλότερο σημείο. Επειδή όμως θα χαθούν πολλοί πόντοι ακόμα, θεωρώ πως με 32 ή και 31 βαθμούς, θα είσαι εξασφαλισμένος. Χρειάζεται σύνεση και ελεγχόμενο ρίσκο. Αν σήμερα τελείωνε το πρωτάθλημα, θα είχαμε σωθεί. Με τη Λάρισα, θέλαμε μόνο τη νίκη. Η ισοπαλία, θα έπρεπε να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Όχι η ήττα. Με την ισοπαλία, την έχουμε 3 πόντους κάτω και την ισοβαθμία δική μας». 
 
Για το πριμ από την διοίκηση: 
 
«Δε χρειαζόμαστε κανένα πριμ ή κίνητρο για να κυνηγήσουμε τη σωτηρία. Ξέρουμε πως ο Αστέρας δεν είχε ποτέ οικονομικά προβλήματα και ούτε σήμερα έχει όμως πριμ δε θέλουμε! Κανένας παίκτης. Όλοι παίζουν για το συμβόλαιό τους, για την αξιοπρέπεια, την ίδια την ομάδα». 
 
Για το αν σκέφτεται την περίπτωση υποβιβασμού: 
 
«Η ομάδα δεν κάνει σχεδιασμό για τη Β κατηγορία! Δε θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε. Παλεύουμε μέχρι το τέλος! Καμία ομάδα της κατηγορίας, δεν πείθει φέτος. Εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις»