Skip to main content

Δένει Λέκι

Αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Λέκι θέλει να κάνει ο Ανδρέας Παντελή. Έρχεται να δει τον Φερναντέζ ο Κεϊρόζ.
Να δέσει το Ματίας Λέκι στη Θεσσαλονίκη θέλει ο Αντρέας Παντελή, αφού ο οικονομικός μάνατζερ του Ηρακλή θα επιχειρήσει να φτάσει σε συμφωνία με τον Αργεντινό αμυντικό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον «Γηραιό».

Ο οικονομικός μάνατζερ και επίδοξος αγοραστής του πλειοψηφικού «πακέτου» των μετοχών του Ηρακλή, Αντρέας Παντελή, τρέφει μεγάλο σεβασμό στις ικανότητες του Σεμπαστιάν Λέκι.

Για τον λόγο αυτό ο Κύπριος επιχειρηματίας προτίθεται να προσφέρει στον Αργεντινό άσο νέο συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών και με αυξημένες αποδοχές που θα φτάνουν τις 230.000 ευρώ.

Ο Παντελή και ο Λέκι αναμένεται να συναντηθούν σύντομα, ενώ ο Αργεντινός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ωστόσο, ο έμπειρος άσος θέλει να βεβαιωθεί ότι η ομάδα δεν θα έχει οικονομικά προβλήματα και θα μπορέσει να συγκεντρωθεί μόνο στις υποχρεώσεις του με την φανέλα του Ηρακλή.

Παράλληλα, ο Θωμάς Τσίτας επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου δοκιμάστηκε από την Αϊντχόφεν χωρίς να πάρει άδεια από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» έκριναν σκόπιμο ο νεαρός παίκτης να προπονείται μόνος του μέχρι να απολογηθεί τις προσεχείς ημέρες για την πράξη του.

Έρχεται ο Κεϊρόζ για Φερνάντες

Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται την Κυριακή ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας Κάρλος Κεϊρόζ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ντάνι Φερνάντες.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον «Γηραιό».

Για έναν από τους ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων», όμως, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρίσκεται ο «εκλέκτορας» της εθνικής Πορτογαλίας Κάρλος Κεϊρόζ, προκειμένου να παρακολουθήσει τις δυνατότητές του.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ντάνι Φερνάντες, ο οποίος εκτός από το μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκόυ φαίνεται να έχει μπει και στο μάτι του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού, που θα κάνει τόσα χιλιόμετρα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον «φύλακα – άγγελο» της εστίας του «Γηραιού».

Ο Κεϊρόζ είναι πλήρως ενήμερος για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Φερνάντες στη Σούπερ Λίγκα και για τον λόγο αυτό θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δει ο ίδιος τον τερματοφύλακα στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να καταλήξει στις αποφάσεις του για το ρόστερ του Μουντιάλ.
Ο Εντουάρντο της Μπράγκα και ο Ιλάριο που είναι αναπληρωματικός στην Τσέλσι δεν του εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον άλλοτε προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για να δει τον Φερνάντες και να διαπιστώσει αν μπορεί να βασιστεί πάνω του και να τον πάρει στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.