Skip to main content

Δένδιας: Η δική μας κυβέρνηση λέει τα ανάποδα που κάνει ο Μακρόν

Ο Νίκος Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλεπάλληλες αυξήσεις σε φόρους, τέλη και εισφορές, και κατάργηση του ΕΦΚ στα αλκοολούχα.

«Καλοδεχούμενος ο Μακρόν, αλλά η δική μας κυβέρνηση λέει τα ανάποδα από αυτά που κάνει» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη του γάλλου προέδρου στη χώρα μας.  

«Η κυβέρνηση υποστήριζε τον Ζαν Λικ Μελανσόν. Τι συνταγή εφαρμόζεις την οικονομία; Ιδέες Κόρμπιν και Μελανσόν; Αν ναι, βρήκαμε τον μπελά μας» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλεπάλληλες αυξήσεις σε φόρους, τέλη και εισφορές, και κατάργηση του ΕΦΚ στα αλκοολούχα. «Μπορεί να αναπτυχθεί έτσι η οικονομία;» διερωτήθηκε, κάνοντας λόγο για κατασπατάληση πόρων στο δημόσιο χωρίς αποτέλεσμα.

«Φτάσαμε στο κατώτατο επίπεδο, και τώρα βλέπουμε μια εντελώς αναιμική ανάπτυξη» είπε.

Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε δε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά ως «αχταρμά διατάξεων χωρίς καμία συνοχή με ψήγματα δήθεν δικαιωμάτων θα ωφελήσει μόνο τους δικηγόρους, θα δημιουργήσει δικηγορική ύλη». «Τα περί ‘’ταχείας εκδίκασης’’ τα ξέρουμε, αυτά είναι φετφάδες που δεν μπορεί να υποστηρίξει η δικαιοσύνη και αγνοεί» πρόσθεσε.