Skip to main content

Δεν ξεγράφεται εύκολα ο Ηρακλής,νίκη 3-0 εναντίον της Κέρκυρας (video)

Με σκόρερ τους Λεοζίνιο, Δώνη και Κούρο οι «κυανόλευκοι» πήραν μια σπουδαία νίκη στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού

Τη νίκη με 0-3 κατέκτησε ο Ηρακλής εναντίον της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων για την 26η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλέον το μπαλάκι είναι στα χέρια των «διοικούντων» ώστε να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους έστω και την ύστατη ώρα με στόχο ο σύλλογος να αγωνιστεί στον «τελικό» της Τετάρτης εναντίον του Λεβαδειακού στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού πληρώνοντας τις οφειλές ύψους 46.000 ευρώ που οφείλονται στους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Σ’ ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς σχεδόν καθόλου φάσεις απέναντι στις δύο εστίες, ο Ηρακλής κατάφερε να είναι πλήρως αποτελεσματικός και με μονάχα δύο τελικές βρέθηκε να προηγείται με 0-2.

Στο 35΄ο Κούρος σέντραρε από τα αριστερά, ο Αραμπατζής έκανε τραγική έξοδο και ο Λεοζίνιο επωφελήθηκε και πέτυχε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους «κυανόλευκους» όταν ο Αραμπατζής ήταν για ακόμη μια φορά ασταθής και ο Δώνης σκόραρε για το 0-2.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Φαίακες καταγράφηκε στο 64΄όταν η κεφαλιά του Ιωάννου από καλή θέση πέρασε πάνω από την εστία του Χουάντερσον.

Στο 76΄ήρθε η στιγμή για το τρίτο γκολ του Ηρακλή όταν ο Κούρος σούταρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Αραμπατζή για το τελικό 0-3.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο (Κόντος 61΄), Σιόντης, Νίκιτς (Ζορμπάς 73’ ), Γεωργίου, Κέβιν (Γεωργακόπουλος 77΄), Επστάιν, Τουράμ.

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (Ζιαμπάρης 83΄), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (Γροντής 66΄), Στάμου, Περόνε (Μπαστακός 73΄).