Skip to main content

Δεν θα συναντηθεί με τον Κάρτερ ο Καμμένος στις ΗΠΑ

Με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth θα συναντηθεί τελικά ο υπουργός Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον.

Με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth θα συναντηθεί τελικά ο υπουργός Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον, και όχι με τον ομόλογό του Άστον Κάρτερ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Καμμένος, θα συναντηθεί στο Πεντάγωνο, λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth.

Θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Κογκρέσο με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Mac Thornberry.

Επίσης ο κ. Καμμένος θα έχει συνάντηση με τον Γερουσιαστή Jack Reed επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, με τον Βουλευτή Frank Pallone επικεφαλής των Δημοκρατικών της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, με την Υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Βικτώρια Νούλαντ και με στελέχη του Ινστιτούτου Hudson.

Θα επισκεφθεί επίσης εγκαταστάσεις βιομηχανιών με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα.