Skip to main content

Δεν παραιτούμαι, είπε ο Πολύδωρας στον Βούτση για το ΕΣΡ

Συνεργάτες του κ. Πολύδωρα έλεγαν ότι ο πρώην υπουργός δεν παραιτείται για να μην θεωρηθεί ότι φοβάται το «τρολάρισμα» και την κριτική

«Δεν παραιτούμαι» φέρεται να είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΡ, Βύρων Πολύδωρας, στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, κατά τη σημερινή, μισής ώρας, συνάντησή τους στη Βουλή.

Ο κ. Πολύδωρας, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, φαίνεται να επέμεινε στη διεκδίκηση της στήριξης των κομμάτων μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του ΕΣΡ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Πολύδωρα έλεγαν ότι ο πρώην υπουργός δεν παραιτείται από την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΣΡ για να μην θεωρηθεί ότι φοβάται το «τρολάρισμα» και την κριτική.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι στη συνάντηση των δύο ανδρών, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 11:00, ο πρόεδρος της Βουλής δεν έθεσε θέμα απόσυρσης της υποψηφιότητας Πολύδωρα ούτε και ζήτησε από τον πρώην υπουργό να παραιτηθεί.

Παράλληλα, συνεργάτες του κ. Πολύδωρα τόνιζαν ότι παρά την αντίθεση που εξέφρασαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης για την επιλογή του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα πάει στην απογευματινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προτείνοντας τον Βύρωνα Πολύδωρα για επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής που θα αναλάβει το διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.