Skip to main content

Δεν παραδίδει έδρα και παραμένει κυβερνητικός εταίρος ο Νικολόπουλος

Προεκλογικά τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση δεν είχαν υποσχεθεί αυτά που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή, δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος

Δεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, αν και του ζητήθηκε, επανέλαβε και μετά τη διαγραφή του ο ανεξάρτητός πλέον βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, προεκλογικά τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση δεν είχαν υποσχεθεί αυτά που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή.

«Θα είχε δίκιο ο Πάνος αν είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα τότε ναι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς ο Πάνος με τους ΑΝΕΛ κι εγώ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκλεγήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της α' κατοικίας και την ενίσχυση των αδυνάτων. Αυτά δεν τα κάναμε» τόνιδρ.

Πρόσθεσε μάλιστα πως ούτε ο Πάνος Καμμένος όταν παραιτήθηκε από τη ΝΔ, παρέδωσε την έδρα του στη Βουλή. Ο ίδιος υπογράμμισε με νόημα πως θα παραμείνει στη Βουλή «ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο. Δεν μας το ζήτησε κανείς αλλά κι εμείς δεν ζητάμε τίποτα».