Skip to main content

Δεν έρχεται ο Άρκα, έρχεται ξένος αμυντικός χαφ

Η απομάκρυνση της περίπτωσης του Χούλιο Άρκα από τον Άρη σηματοδοτεί τις εξελίξεις στους «κίτρινους». Πολύ κοντά στην απόκτηση ξένου αμυντικού χαφ οι Θεσσαλονικείς. Κούπερ: Θέλω να δω διάθεση.

Η απομάκρυνση της περίπτωσης  του Χούλιο Άρκα από τον Άρη σηματοδοτεί τις εξελίξεις στους «κίτρινους». Πολύ κοντά στην απόκτηση ξένου αμυντικού χαφ οι Θεσσαλονικείς.


Η διορία απάντησης που έχει θέσει η  στον Άρκα λήγει σήμερα και πλέον η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Αργεντίνος άσος της Μίντλεσμπρο δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους «κίτρινους».


Το βάρος πλέον πέφτει στην απόκτηση αμυντικού χαφ, έπειτα από εισήγηση του Κούπερ, ο οποίος θα προέρχεται από το εξωτερικό και οι εξελίξεις στο θέμα «τρέχουν». Πλέον είναι θέμα ωρών να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για απόκτηση αμυντικού μέσου.


Κούπερ: Θέλω να δω διάθεση


Οι εργασίες στο Νέο Ρύσιο αλλά και η υψηλή θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη είναι οι δύο κύριοι λόγοι της επιλογής της Ελβετίας για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. «Θέλω να δω διάθεση», είπε ο 55χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.


Ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να ρίξει το βάρος στην τακτική με στόχοι οι «κίτρινοι» να είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ στις 29 Ιουλίου.
«Επιλέξαμε τη λύση της Ελβετίας, τόσο λόγω των εργασιών στο Ν. Ρύσιο όσο και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη. Να έχετε στο μυαλό σας πως θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω στην τακτική», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Κούπερ και στη συνέχεια τούς τόνισε:


«Όπως είδατε, αγωνιστήκαμε κόντρα σε μερικές πολύ καλές ομάδες. Κάτι ανάλογο θα γίνει κι εδώ στην Αυστρία. Δεν με νοιάζει αν θα χάσω κάποιο φιλικό αγώνα. Το προτιμώ από το να κερδίσω κάποια παιχνίδια κόντρα σε ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. 


Γι΄ αυτόν τον λόγο θέλω τη μέγιστη δυνατή διάθεση από εσάς σ΄ αυτούς τους αγώνες που ακολουθούν. Για μένα αυτό μετράει περισσότερο από το αποτέλεσμα. Παρά την κούραση που υπάρχει, να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις».