Skip to main content

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Ψαρρά από τον Μπουτάρη

Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. «Δεν έγιναν λάθος χειρισμοί», επιμένει ο Θωμάς Ψαρράς.

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης και προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Ψαρράς, μετά το χάος που προκλήθηκε στους δρόμους της πόλης από την κακοκαιρία.

Ωστόσο, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και ο κ. Ψαρράς συνεχίζει κανονικά στα καθήκοντά του.

Όπως είπε στην Voria.gr ο κ. Ψαρράς αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τους χειρισμούς του στο θέμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων από την έντονη χιονόπτωση. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Ψαρράς εκτίμησε ότι «δεν έγιναν λάθος χειρισμοί» στο θέμα της αντιμετώπισης των έντονων καιρικών φαινομένων.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είχε ήδη αναλάβει από χθες την ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην πόλη την Τρίτη το μεσημέρι, αν και στελέχη της δημοτικής αρχής «έβλεπαν» και αλλού ευθύνες. Πάντως ο δήμαρχος για το θέμα έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεξαχθεί έρευνα για την αναζήτηση των ευθυνών.