Skip to main content

Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ ο Μπέος

Λόγω των επεισοδίων στον αγώνα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε πως δεν θα προμηθεύσει με εισιτήρια τον ΠΑΟΚ.

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση των δύο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση για την Σούπερ Λιγκ. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τις τιμές των μίνι εισιτηρίων διαρκείας  για τα Play Offs 2010-2011 καθώς και την τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. Οι τιμές είναι οι εξής:
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ & ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50€
ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56), Μίνι Διαρκείας 60€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€
ΠΕΤΑΛΟ (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15€
ΚΕΡΚΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ (Θύρες 31-42) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€
 
Επισημάνσεις:
 
* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP (πρωταθλήματος), έχουν σειρά προτεραιότητας για την απόκτηση του VIP Μίνι Διαρκείας διατηρώντας την ίδια θέση, καθώς και τη θέση parking που είχαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
• Αξίζει να επισημανθεί ότι στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο.
Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας Play Offs, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι  Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ).
• Για τους αγώνες έδρας των Play Offs, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ.
Η Διάθεση των Μίνι Διαρκείας Play Offs ξεκινά από την Τετάρτη.
• Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, από τις 18:00, μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) καθώς και από τους συνδέσμους των οργανωμένων (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ, μόνο των 35 €).
• Ωράριο λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τη διάθεση των Μίνι Διαρκείας των Play Offs καθημερινά από τις 9:00-14:00 & 18:00-21:00».