Skip to main content

«Δεν απείλησε κανέναν με το όπλο του ο Ιβάν Σαββίδης»

Άνθρωπος από το περιβάλλον του επιχειρηματία μίλησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS για το χθεσινό επεισόδιο, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Δηλώσεις στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS πραγματοποίησε εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με το χθεσινό επεισοδιακό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αντέδρασε στο χθεσινό ντέρμπι, ενώ υπογράμμισε πως ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» δεν απείλησε κανέναν.

«Δεν απείλησε (σ.σ. ο Ιβάν Σαββίδης) κανέναν με όπλο. Το να φοράει το όπλο είναι κάτι που δεν απαγορεύεται στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τον πρωτάθλημα και επειδή έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς, άρχισαν κάθε είδους προκλήσεις, με δικαστικές αποφάσεις, αφαίρεση βαθμών, ακύρωση γκολ σε τέρμα που αρχικά μετρήθηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε για να επιστραφεί εν τέλει έπειτα από δύο ώρες. Όλα αυτά προκαλούν νεύρα και εντάσεις».