Skip to main content

Δεκτή έγινε η τροπολογία Δημητριάδη για εξωδικαστικό συμβιβασμό

Ο υπ. Οικονομίας ανέφερε ότι άκουσε την τοποθέτηση του βουλευτή «πολύ προσεχτικά» και διάβασε την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας για να την δεχθεί

Δεκτή έκανε την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Δημητριάδη για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας πως γι' αυτά τα οποία ακούστηκαν στην Ολομέλεια περί υποψιών για διαφθορά, ο ίδιος «δεν γνωρίζει και δεν υποψιάζεται τίποτα».

Ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι άκουσε την τοποθέτηση του βουλευτή «πολύ προσεχτικά» και διάβασε την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, και βασισμένος σε αυτά, την κάνει δεκτή. Νωρίτερα είχε δηλώσει και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ότι κάνει δεκτή την τροπολογία.

Η θετική τοποθέτηση εκ μέρους του υπουργού στη βουλευτική τροπολογία, προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, ιδίως από την πτέρυγα της ΔΗ.ΣΥ., ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της οποίας, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε ζητήσει την απόσυρσή της και είχε ανακοινώσει ότι συλλέγονται υπογραφές ώστε να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία.