Skip to main content

Δεκατρείς ομιλητές στην εκδήλωση της ΝΔ στη Σίνδο για τους αγρότες

Μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του κόμματος στο πλαίσιο της ΔΕΘ οργανώνεται στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου την ερχόμενη Τετάρτη.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τον αγροτικό τομέα πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο.

Μάλιστα, έχουν οριστεί 13 ομιλητές, που θα αναλύσουν όλα τα θέματα αγροτικής οικονομίας. Θέμα της εκδήλωσης είναι «Τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα ανταγωνιστικά στις παγκόσμιες αγορές. Αξιοποίηση των πόρων – Νέο πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς».

Την εκδήλωση διοργανώνει η γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος, με επικεφαλής τον δρ., Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση μάλιστα έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία από τον κομματικό μηχανισμό, ώστε να την παρακολουθήσουν πολλοί αγρότες και να γεμίσουν το συνεδριακό κέντρο του δήμου Δέλτα στη Σίνδο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18.30'.

Ομιλητές θα είναι ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, η τομεάρχης Αγροτικού, Φωτεινή Αραμπατζή, οι αναπληρωτές τομεάρχες, Γιώργος Στύλιος, Γιάννης Αντωνιάδης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Μελάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Φάνης Παπάς, ο πρόεδρος των συνεταιρισμών της Ημαθίας, Χρήστος Γιαννακάκης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπύρος Μάμαλης, ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, Στέλιος Βογιατζής και ο αντιπρόεδρος του δ.σ. ΣΕΚ, Χρήστος Τσομπάνος.