Skip to main content

Δεύτερο κατάστημα της Μασούτης εγκαινιάστηκε στη Θάσο

Το νέο κατάστημα διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 4 ταμεία, απασχολεί 31 άτομα προσωπικό και διαθέτει μεγάλο άνετο πάρκινγκ

Το δεύτερο κατάστημά της στη Θάσο εγκαινίασε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στις 14 Μαΐου σε μια μεγάλη γιορτή με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Το κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικό περιφερειακό δρόμο του νησιού στη θέση Βαμβακιές στο Πευκάρι Λιμεναρίων ανάμεσα σε δύο χωριά, Ποτό και Λιμενάρια.

Το νέο κατάστημα διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 4 ταμεία, απασχολεί 31 άτομα προσωπικό και διαθέτει μεγάλο άνετο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού με εκλεκτή κουζίνα.

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων με το χαρακτηριστικό «περιβάλλον Μασούτη», ένα περιβάλλον που διαφέρει πολύ από του ανταγωνισμού και προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται.

Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με απίθανα δώρα και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους με κάθε αγορά άνω των 15€!

Με αυτό το κατάστημα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, αριθμεί συνολικά 273 καταστήματα. Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.