Skip to main content

Δεύτερη συνάντηση του Καρυπίδη με τους Τούρκους επιχειρηματίες

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησαν οι κ. κ. Καρυπίδης, Ορφανίδης, ενώ η πλευρά των Τούρκων σημείωσε ότι η «Ziraat Bank» ενδιαφέρεται για χορηγία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση του ισχυρού άντρα του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, με τους Τούρκους υποψήφιους χορηγούς της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sdna.gr, μετά την πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών την προηγούμενη Τετάρτη, όπου η ΠΑΕ Άρης παρέθεσε τις παραμέτρους χορηγικής συνεργασίας (με συγκεκριμένα ποσά και ολοκληρωμένο χορηγικό πρόγραμμα), ακολούθησε σήμερα το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησαν οι κ. κ. Καρυπίδης, Ορφανίδης, όπου η πλευρά των Τούρκων σημείωσε ότι η «Ziraat Bank» ενδιαφέρεται για χορηγία ενώ σήμερα παρουσιάστηκε και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας «Αscioglu», Γιασάρ Αστσίογλου.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη, όπου από τον Άρη εξέφρασαν την επιθυμία για έναρξη της συνεργασίας, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» υπογράμμισαν πως περιμένουν να δουν στην πράξη όλα όσα σημείωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι των τουρκικών επιχειρηματιών.