Skip to main content

DataScouting: Το MediaScouting Broadcast με 2 νέα δυναμικά εργαλεία

Η DataScouting ενσωμάτωσε δύο νέα δυναμικά εργαλεία στην media intelligence πλατφόρμα ραδιοφώνου και τηλεόρασης MediaScouting Broadcast.

Η DataScouting ενσωμάτωσε δύο νέα δυναμικά εργαλεία στην media intelligence πλατφόρμα ραδιοφώνου και τηλεόρασης MediaScouting Broadcast.

Εκτός από το υπάρχων εργαλείο News Insight που βασίζεται στην αναγνώριση φωνής σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση νέων σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, το MediaScouting Broadcast υποστηρίζει τώρα την αυτόματη ταυτοποίηση διαφημίσεων όπως και την άμεση αναγνώριση λογοτύπων.

Με το άρθρωμα Ad Monitoring κάποιος μπορεί να παρακαλουθήσει την πορεία της διαφημιστικής του καμπάνιας και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και στατιστικά στοιχεία για την εταιρίας του, τα προϊόντα αλλά και τον ανταγωνισμό του.

Τo Ad Monitoring πραγματοποιεί καθημερινή καταγραφή, παρακολούθηση και αρχειοθέτηση των διαφημιστικών καταχωρήσεων που εμφανίζονται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, καινούργιων, τροποποιημένων και cut version. Αντίστοιχα το Logo Detection καινοτομεί και επιτρέπει την αυτόματη αναγνώριση λογοτύπων και εμπορικών σημάτων στην τηλεόραση επιτρέποντάς  τον να διαχειριστείτε σωστά την αξία του brand σας του.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα datascouting.com ή επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO (soka@datascouting.com)