Skip to main content

Δάρας: Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σήμερα στη Νέα Σμύρνη

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τον νόμο. Έτσι, καμία θύρα δεν πρόκειται να ανοίξει ούτε για μεμονωμένους», δήλωσε ο πρόεδρος του «Ιστορικού»

Για την αναμέτρηση του Πανιωνίου εναντίον του ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του «Δικεφάλου» στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», o Χρήστος Δάρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του «Ιστορικού»:

Για την απαγόρευση παρουσίας φίλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη: «Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ. Υπάρχει άνωθεν εντολή από τον υπουργό για απαγόρευση παρουσίας όχι μόνο οργανωμένων, αλλά και μεμονωμένων. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τον νόμο. Έτσι, καμία θύρα δεν πρόκειται να ανοίξει ούτε για μεμονωμένους. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να υπάρχει κάποια περιφρούρηση. Οι οργανωμένοι οι δικοί μας έχουν καταλάβει ότι θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς. Είναι ανεξάρτητο από τις καλές σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων».

Για την πιθανότητα φιλοξενίας φίλων του ΠΑΟΚ από τους οργανωμένους του Πανιωνίου: «Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Σας είπα ότι υπάρχει πλήρης απαγόρευση και για τους μεμονωμένους. Δεν πρόκειται να το ρισκάρουμε. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ και κάθε μεγάλη ομάδα έχουν παντού φιλάθλους. Η εντολή, όμως, είναι νωπή».

Για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν θέλω να σχολιάσω γεγονότα που έγιναν σε άλλο γήπεδο. Πέρα από το σπίτι μου, δεν με ενδιαφέρει τι άλλο γίνεται».

Για τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου: «Πρώτος στόχος του Πανιωνίου είναι οπωσδήποτε η πεντάδα, ώστε να είμαστε πάλι στην Ευρώπη. Στο θεσμό του κυπέλλου ισχύει το ''τρώγοντας έρχεται η όρεξη''. Εδώ που φτάσαμε, λοιπόν, κοιτάμε το στόχο του κυπέλλου, καθώς ήταν κάτι που ζήτησε και ο κόσμος μας».