Skip to main content

ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ: «Συνοδοιπόρος του ΠΑΣΟΚ η ΝΔ»

Σκληρή επίθεση με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ πραγματοποίησε η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ, με αφορμή την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο.

Σκληρή επίθεση με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ πραγματοποίησε η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ, με αφορμή την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο.

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση κάνει λόγο για «δικτατορικό καθεστώς» ενώ κατηγορεί τη ΝΔ ως «συνοδοιπόρο του ΠΑΣΟΚ». «Θύτης του λαού η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο αντιδραστικό καθεστώς, το οποίο παραβιάζοντας το Σύνταγμα, τους νόμους, και πάνω από όλα την θέληση του λαού, αποφάσισε να παραδώσει την χώρα στους τοκογλύφους της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Για μέγιστο πολιτικό λάθος κατηγορεί τη ΝΔ. «Δυστυχώς από χθες άλλοθι στον θύτη δίνει και η Ν.Δ. η οποία ψηφίζοντας, τον εφαρμοστικό νόμο για τις αποκρατικοποιήσεις , τις εργασιακές σχέσεις, τις απολύσεις, την εφεδρεία, ουσιαστικά καταφέρνει το μέγιστο "πολιτικό λάθος". Να απολογείται στο εξωτερικό και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ως ανεύθυνη και λαϊκίστικη δύναμη και να κατηγορείται στο εσωτερικό της χώρας ως συνοδοιπόρος του ΠΑΣΟΚ και ως άλλος πόλος της ίδιας βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι έως χθες υπουργοί της Ν.Δ. που τώρα κρύβονται, γιατί άλλαξαν θέση και άποψη σε αυτά που επί 6 χρόνια υποστήριζαν και ψήφιζαν;» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ.

Όπως σημειώνει, «στη Ν.Δ. του μεγάλου οραματιστή και δημιουργού εθνικού πλούτου Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρεισέφρησαν οι νεοφιλελεύθερες θέσεις των Μητσοτάκηδων και άλλων απαίδευτων πολιτικών. Οι νεοφιλελεύθεροι μόνιμοι κάτοχοι των πάνελ της τηλεόρασης και λόγο οικογενειοκρατίας των καρεκλών της βουλής, εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους και την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας».