Skip to main content

Δ. Θέρμης: Σε φορείς αλληλεγγύης οι προμήθειες για τα κούλουμα

Ο δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για το θάνατο της συζύγου του Σωκράτη Φάμελλου ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις την Κ. Δευτέρα.

Σε φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης και γεύματα αγάπης δόθηκαν οι προμήθειες και τα τρόφιμα από τις αναβληθείσες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στον δήμο Θέρμης.

Ο δήμος Θέρμης, όπως είναι γνωστό, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο της Πόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ.Σωκράτη Φάμελλου, Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, αλλά και σημαντικού στελέχους (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και στενή συνεργάτης του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένεια, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας στο Φράγμα της Θέρμης.

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, οι προμήθειες και τα τρόφιμα, προσφορά του ΦΟΣΔΑ, προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης, την “Κοινωνία Αγάπης και προσφοράς - Γέροντας Παΐσιος και στο “Οικόπολις”, φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, με σημαντικό έργο συμπαράστασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες προμήθειες αφορούσαν χίλιες λαγάνες, 100 κιλά φασόλια, 125 κιλά χαλβά, τουρσί και ελιές, τα οποία προσφέρθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες άπορων και άνεργων συμπολιτών μας, μελών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, καθώς και τα γεύματα αγάπης του οργανωμένου φορέα “Κοινωνία Αγάπης και προσφοράς - Γέροντας Παΐσιος, με έδρα τον Τρίλοφο και του “Οικόπολις” που όπως είναι γνωστό απευθύνεται με “γεύματα Αλληλεγγύης” σε άστεγους, άπορους και μετανάστες συνανθρώπους.