Skip to main content

Δ. Ωραιοκάστρου: Γραμμής του Δημότη στην αντιδημαρχία Καθαριότητας

Πρόκειται για μια δωρεάν τηλεφωνική γραμμή, με την οποία οι δημότες μπορούν να απευθύνουν τα αιτήματά τους, ώστε να καταστεί πιο ορθολογική επέμβαση

Ο δήμος Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των δημοτών του και με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας στο δήμο εγκαινιάζει από σήμερα τη «Γραμμή του Δημότη».

Πρόκειται για μια δωρεάν τηλεφωνική γραμμή, με την οποία οι δημότες μπορούν να απευθύνουν τα αιτήματά τους, ώστε να καταστεί πιο ορθολογική και πιο αποτελεσματική η επέμβαση των συνεργείων του δήμου για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Ο αριθμός της τηλεφωνικής γραμμής είναι: 800 11 57013 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

«Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό και να αναφέρουν το πρόβλημά τους ή το αίτημά τους. Η υπηρεσία μας θα το καταγράφει και σε άμεσο χρονικό διάστημα σε συνεργασία πάντα με τα συνεργεία του δήμου θα προσπαθούμε να δρομολογούμε τη λύση του» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Ζιακούλης και συμπληρώνει: «Με τον τρόπο αυτό, δημότες και υπηρεσίες του δήμου θα συνεργάζονται στενά, για την άμεση επίλυση του κάθε προβλήματος».