Skip to main content

CL: Βήμα τελικού η Γιούβε με Ιγκουαΐν, 2-0 τη Μονακό στη Γαλλία (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γηραιά Κυρία ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν που πέτυχε και τα δύο γκολ, μετά από ισάριθμες ασίστ του Ντάνι Άλβες.

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στον τελικό του Champions League έκανε απόψε η Γιουβέντους, νικώντας τη Μονακό στη Γαλλία με 0-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γηραιά Κυρία ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 29' με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από εντυπωσιακή ασίστ του Ντάνι Άλβες με τακουνάκι.

Στο 59' ο Ιγκουαΐν εκμεταλλεύτηκε την δεύτερη ασίστ του Άλβες για να διαμορφώσει το τελικό 0-2, όταν πλάσαρε από κοντά μετά από σέντρα του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.

Στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού, η Ρεάλ κέρδισε στο Μπερναμπέου χθες την Ατλέτικο με 3-0 με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο (δείτε εδώ).

Οι συνθέσεις:

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Ντιράρ, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό (66' Ζοάο Μοουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (81' Αλμαμί Τουρέ), Λεμάρ (67' Ζερμέν), Εμ'Μπαπέ, Φαλκάο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι, Μπουνούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Μαρκίζιο (81' Ρινκόν), Πιάνιτς (89' Λεμινά), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (77' Κουαδράδο).