Skip to main content

CL: Στους «4» προκρίθηκαν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης (video)

Με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο που πέτυχε χατ τρικ η «Βασίλισσα» ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν στην παράταση ενώ συνεπής αποδείχθηκε ξανά η Ατλέτικο

Το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά του Champions League σφράγγισαν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «Βασίλισσα» αν και ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου με 1-2, κατάφερε να επιβληθεί των Βαυαρών στην παράταση με 4-2 και πέρασε έτσι στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (53΄) ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (76΄) με τον Σέρχιο Ράμος (78΄) να πετυχαίνει αυτογκολ και την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί μίλησε η κλάση του Ρονάλντο με τον Πορτογάλο σταρ να πετυχαίνει δύο γκολ (105΄, 110΄) κάνοντας χατ τρικ και τον Μάρκο Ασένσιο να σκοράρει (112΄) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Ρονάλντο, Κρόος (115΄ Κόβατσιτς), Μπενζεμά (64΄ Ασένσιο), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (71΄Βάσκεθ).

Μπάγερν Μονάχου (Αντσελότι): Νόιερ, Χούμελς, Αλκάνταρα, Ριμπερί (71΄ Κόστα), Λεβαντόφσκι (88΄ Κίμιχ), Ρόμπεν, Αλόνσο (74΄ Μίλερ), Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Βιδάλ.

Οι «Ροχιμπλάνκος» από τη μεριά τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 εναντίον της Λέστερ στο «King Power Stadium» και σε συνδυασμό με τη νίκη τους στη Μαδρίτη (1-0) προκρίθηκαν για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια στα ημιτελικά.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Τσόλο Σιμεόνε ήταν ο Σαούλ Νίγκεθ (26΄) ενώ για τις «αλεπούδες» ισοφάρισε ο Τζέιμι Βάρντι (61΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Λέστερ (Σέξσπιρ): Σμάιχελ, Ντρινκγουότερ, Μόργκαν (84΄ Αμαρτέι), Βάρντι, Ολμπράιτον, Σίμπσον, Οκαζάκι (46΄ Ουγιόα), Εντιντί, Μαχρέζ, Μπεναλουάνε (46΄ Τσίλγουελ), Φουκς.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Λουίς (74΄ Κορέα), Κόκε, Γκριεζμάν, Νίγκεθ, Καράσκο (69΄ Τόρες), Χουανφράν (55΄ Λούκας), Γκάμπι, Σάβιτς, Χιμένες.