Skip to main content

CL: Σπουδαία νίκη για τη Μονακό στη Γερμανία επί της Μπορούσια (video)

Με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, οι Μονεγάσκοι σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού

Με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμ' Mπαπέ που πέτυχε δύο γκολ, η Μονακό πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-3 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία αποκτώντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Με τη σκιά της βομβιστικής επίθεσης που έπληξε το πούλμαν του γερμανικού συλλόγου χθες διεξήχθη η αναμέτρηση στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» όπου έλαμψε ξανά το άστρο του 18χρονου Γάλλου επιθετικού.

Ο Εμ'Μπαπέ άνοιξε το σκορ στο 21΄ενώ με αυτογκολ του Μπέντερ οι Μονεγάσκοι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα. Ο Ντεμπελέ μείωσε στο 57΄σε 1-2 αλλά με τον Εμπαπέ να σκοράρει για 2η φορά στο 79΄, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καγκάβα στο 84΄να μειώνει για το τελικό 2-3.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπέντερ (46' Σαχίν), Γκίντερ, Σμέλτσερ (46' Πούλισιτς), Βάιγκλ, Καγκάβα, Ντεμπελέ, Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ.

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Φαμπίνιο, Μιράντα, Σίλβα, Λεμάρ, Εμ'Μπαπέ, Φαλκάο (85' Ζερμέν).