Skip to main content

CL: Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης (video)

Με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο που σκόραρε δις η «Βασίλισσα» απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης όπως και οι «Ροχιμπλάνκος» που κέρδισαν χάρη στον Γκριεζμάν

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League απέκτησαν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τις νίκες που πέτυχαν κόντρα στις Μπάγερν Μονάχου και Λέστερ αντίστοιχα.

Στη Γερμανία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 χάρη σε γκολ του Αρτούρο Βιντάλ από το 25΄και με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε δις (47΄, 77΄) κέρδισε με 1-2 έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βαυαροί έχασαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Βιντάλ ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 61΄εξαιτίας της αποβολής του Χάβι Μαρτίνεθ για μαρκάρισμα στον Ρονάλντο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Ισπανία,  οι «Ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να πάρουν ισχνό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Τρίτης στο «King Power Stadium» καθώς επικράτησαν της πρωταθλήτριας Αγγλίας με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντουάν Γκριεζμάν.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ