Skip to main content

CL: Επιβλητική η Βασιλεία, σπουδαίες νίκες για Παρί - Τσέλσι (video)

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα – Πέτυχε γκολ για τη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς

Με συναρπαστικές αναμετρήσεις έκλεισε σήμερα η 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για το 1ο γκρουπ, η Βασιλεία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μπενφίκα κερδίζοντας την με το επιβλητικό 5-0. Σκόρερ για την πρωταθλήτρια Ελβετίας ήταν οι Μίκαελ Λανγκ (2΄), Ντιμίτρι Ομπερλίν (20΄, 69΄), Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ (60΄, πεν) και Μπλας Ριβέρος (76΄). Αξίζει να σημειωθεί πως οι Λουζιτανοί τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αντρέ Αλμέιδα (62΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα από τη Μόσχα κερδίζοντας με το ευρύ 1-4 την ΤΣΣΚΑ. Σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν οι Ρομέλου Λουκάκου (4΄, 27΄), Άντονι Μαρτιάλ (19΄, πεν) και Χένρικ Μικιταριάν (57΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Για το 2ο γκρουπ, η Σέλτικ απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης κερδίζοντας με 0-3 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Σκόρερ για τους «καθολικούς» ήταν οι Λέιθ Γκρίφιθς (38΄), Πάτρικ Ρόμπερτς (50΄) και Σκοτ Σινκλέρ (90΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε προβάδισμα για την κατάληψη της πρωτιάς κερδίζοντας με 3-0 τη Μπάγερν Μονάχου. Σκόρερ για τους Παριζιάνους ήταν οι Ντάνι Άλβες (2΄), Έντινσον Καβάνι (31΄) και Νεϊμάρ (63΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Για το 3ο γκρουπ, η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από το Αζερμπαϊτζάν κερδίζοντας με 1-2 την Καραμπάγκ. Σκόρερ για την ιταλική ομάδα ήταν οι Κώστας Μανωλάς (7΄) και Έντιν Τζέκο (15΄) ενώ για τους Αζέρους μείωσε άνοιξε ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε (28΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Τσέλσι πέτυχε σημαντική νίκη-ανατροπή με 1-2 στο φινάλε εναντίον της Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Το σκορ για τους «Ροχιμπλάνκος» στην πρώτη τους ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο εντυπωσιακό «Wanda Metropolitano» ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν (40΄) ενώ την ανατροπή για τους «μπλε» του Αντόνιο Κόντε υπέγραψαν οι Άλβαρο Μοράτα (60΄) και Μίτσι Μπατσουαγί (90΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος για το 4ο γκρουπ, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στο Τορίνο κάνοντας σεφτέ για φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σκόρερ για τους «μπιανκονέρι» ήταν οι Γκονζάλο Ιγκουαίν (69΄) και Μάριο Μάντζουκιτς (80΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μπαρτσελόνα συνέχισε νικηφόρα στον θεσμό κερδίζοντας με 0-1 τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε υπέρ των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε χάρις στο αυτογκολ του Σεμπαστιάν Κόατες (49 ΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ