Skip to main content

Χτύπησε στο τέλος και σόκαρε τον Άρη στο «Βικελίδης» ο Πανιώνιος (vid)

Με τον Σαμέντ Γεσίλ να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο «Ιστορικός» πάγωσε το «Βικελίδης» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Άρης από τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος.

Το σκορ για τον «Ιστορικό» άνοιξε στο 39΄ο Λάμπρου που με εξαιρετική προσπάθεια, άδειασε τον Μπούρμπο και πλάσαρε εύστοχα τον Αποστολίδη για το 0-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν στο 74΄ο Πασάς όταν ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Μουμίν σούταρε, ο Σαραμαντάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή και ο Αγρινιώτης επιθετικός πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Στις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου αύξησαν την πίεση τους και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καντιμοίρης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Χατζισαφί κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο τρίτο λεπτό όταν αρχικά έδιωξε με γροθιές, ο Λάμπρου σούταρε στην κίνηση και ο Γεσίλ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (Νίκιτς 84΄), Παυλίδης (Μπαργκάν 72΄), Κάσσος, Πασάς (Μιλούνοβιτς 89΄).

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (Χατζισαφί 79΄), Λάμπρου, Σαββίδης (Γεσίλ 64΄), Ντουρμισάι (Μασούντ 65΄).

Η βαθμολογία του ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 4
Πανιώνιος 4
Άρης 3
Παναιγιάλειος 0

Η τελευταία αγωνιστική

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιγιάλειος-Πανιώνιος