Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Ζώνης Καινοτομίας και του Open Coffee

Η Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Open Coffee Thessaloniki καλεί στο Μake it Happen Xmas Party 2015 στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Open Coffee Thessaloniki διοργανώνει το Μake it Happen Xmas Party 2015, ένα party γεμάτο hangouts για νέους με επιχειρηματικές ιδέες, μουσική, networking και happenings. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στον πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη.

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες Άγγελος Αγγέλου (Ιnternational Accelerator) και Λευτέρης Ντουάνογλου (SchooX) αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας.

O κ. Αγγέλου θα εξηγήσει πώς βοηθάει νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.

Ο κ. Ντουάνογλου, θα μιλήσει για τις άσχημες λεπτομέρειες πίσω από τη γλυκιά επιτυχία αλλά και πώς τα κατάφερε.

Το party

"Μαζευόμαστε για να αποχαιρετίσουμε το 2015 και κάνουμε μία καλή πράξη προσφέροντας τα έσοδα της εκδήλωσης από την είσοδο για καλό σκοπό στο ίδρυμα Άσυλο του παιδιού. Η γενική είσοδος που ανέρχεται σε 10 € (συμπερ. ΦΠΑ) σας εξασφαλίζει συμμετοχή σε κλήρωση δώρων και δωρεάν ποτό", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μείνετε ενημερωμένοι για την εκδήλωση πατώντας εδώ.

Πρόγραμμα

18:45 // Άφιξη, εγγραφή και networking

19.00 // Hangouts by Thessaloniki Innovation Zone (Make it happen – Grow your start up to a global corporation from Thessaloniki)

20:00 // Κλήρωση δώρων

20:30 // Ποτά και networking